راهنمای انتخاب بهترین دریل شارژی+عکس و ویدیو

بهترین دریل شارژی

به قلم مهسا تاران

1 دی 1400

مطلبی که با عنوان «راهنمای انتخاب بهترین دریل شارژی» پیش رویتان است به شما برای انتخاب دریل متناسب با فعالیتتان کمک خواهد کرد. در دنیای امروز که دریل ها و مخصوصاً دریل شارژی ها به خاطر برخورداری از قابلیت جا به جایی به ساده ترین شکل ممکن، از مهم ترین و پرکاربردترین ابزارآلات مورد استفاده در بسیاری از صنایع و حتی در بسیاری از منازل، تعمیرگاه ها و… هستند و برندهای بسیاری اقدام به تولید دریل های متفاوتی در انواع برقی، شارژی و بادی کرده اند و با دریایی از ویژگی ها و امکانات مختلف مواجه هستیم.

تنها چیزی که کاربر را برای داشتن تجربه ای بهتر در خرید راهنمایی می کند، قطعا مطالبی است که با عنوان راهنمای خرید ارائه می شود. با مطالعه راهنمای انتخاب بهترین در

.0یل شارژی می‌توانید عملکرد و ویژگی‌های انواع دریل شارژی را با یکدیگر مقایسه کرده و از صرف هزینه اضافی برای خرید ابزاری که مناسب کار شما نیست جلوگیری کنید.دریل شارژی به عنوان یکی از مهم ترین ابزارآلات صنعتی و نیمه صنعتی شناخته می‌شود که در فعالیت هایی همچون ساخت و بازسازی گرفته تا کارهای ظریف و کوچک‌تر همچون تعمیرات مورد استفاده قرار می گیرد.

این دریل‌ های بدون سیم، سبک و قدرتمند بوده و در انجام پروژه ‌های گوناگون، کاربردهای بسیار زیادی دارند. به همین منظور در ادامه به معرفی ویژگی ‌های متفاوت این نوع دریل پرداخته ‌ایم و پارامترهای گوناگونی که لازم است در هنگام خرید دریل شارژی مورد توجه قرار بگیرد را بررسی کرده ‌ایم. با در نظر گرفتن نکاتی که در ادامه به آن ها اشاره می شود، می‌توانید بهترین دریل شارژی مناسب خود را انتخاب و خریداری نمایید.

 

دریل شارژی چیست؟

پیش از پرداختن به راهنمای انتخاب بهترین دریل شارژی لازم است که ابتدا با این ابزار بیشتر آشنا شویم.

همان طور که می دانید دریل های شارژی همانند دریل های برقی یا کابلی جهت سوراخ کاری سطوح مختلف بکار گرفته می شوند. البته برخی از دریل های شارژی به دلیل برخورداری از کلید چپگرد/راستگرد و تجهیز با ترکمتر برای تنظیم گشتاور، قابلیت استفاده به عنوان پیچ گوشتی را نیز دارند و می توان از آن ها جهت باز و بسته کردن پیچ های مختلف استفاده کرد.

دریل های شارژی برای تامین انرژی مورد نیاز خود از باتری استفاده می کنند. بنابراین کابل یا سیم برق در آن ها حذف شده است. حذف کابل باعث ایجاد مزایای مختلفی در این دریل شده است که از بارزترین آن ها می توان به قابلیت استفاده از ابزار در مکان هایی اشاره کرد که دسترسی به برق مستقیم وجود ندارد. اکثر دریل های شارژی به دلیل برخورداری از قابلیت کنترل سرعت و گشتاور در کنار قابلیت تغییر جهت گردش مته امکان استفاده به عنوان پیچ گوشتی شارژی را نیز دارند.

بنابراین می توان از آن ها علاوه بر سوراخ کاری جهت باز و بسته کردن پیچ ها استفاده نمود. این نوع از دریل های شارژی که به دلیل قابلیت تنظیم جهت گردش به دریل-پیچگوشتی شارژی معروف هستند، کاربرد فراوانی دارند و برای افرادی که در طول روز مجبور به حمل دریل و پیچ گوشتی خود به مکان های مختلف جهت باز و بسته کردن پیچ های زیادی هستند، گزینه ای ایده آل محسوب می شود.

دریل شارژی چیست؟
تصویر دریل شارژی همراه با شارژر و باتری

checked اگر مایل به کسب اطلاعات بیشتر در مورد دریل های شارژی هستید، پیشنهاد ما به شما مطالعه مقاله «دریل شارژی چیست؟» است که پیش از این در مجله رونیکس به اشتراک گذاشته شده است.

مزایای استفاده از دریل شارژی

اولین قدم در انتخاب بهترین دریل شارژی و پاسخ به سوال بهترین دریل شارژی را چگونه انتخاب کنیم، شناخت مزایای استفاده از این ابزار است.

  • دریل های شارژی سبک ‌تر هستند، قطعات داخلی کمتری دارند، اصطلاحاً جمع و جورتر هستند و از این جهت می‌ توانند کارها را با سرعت بیشتری پیش ببرند.
  • این دریل ‌ها قابلیت حمل آسان‌ تری داشته و با یک کیف به راحتی جا به جا و حمل می‌ شوند.
  • هنگام استفاده از این نوع دریل، نیازی به پیدا کردن پریز برق نیست. این در حالی است که به هنگام استفاده از دریل ‌های برقی، نزدیک بودن پریز برق و طول سیم ابزار، مسئله مهمی محسوب می ‌شود.
  • با استفاده از دریل‌ های شارژی می توان در محیط های تنگ که عبور دست و ابزار از آن سخت ‌تر است نیز عملیات مورد نظر را انجام داد.
  • استفاده از دریل ‌های شارژی ایمنی کاربر را افزایش می دهد، زیرا سیم برقی وجود ندارد و به این ترتیب از خطرات مرتبط با فرسودگی سیم و برق گرفتگی و… نیز جلوگیری می شود.

دریل شارژی بهتر است یا برقی؟

دومین مرحله در انتخاب بهترین دریل شارژی و پاسخ به سوال بهترین دریل شارژی را چگونه انتخاب کنیم، انتخاب بین خرید دریل شارژی یا خرید دریل برقی است.

انتخاب دریل مناسب به نوع نیاز و نوع فعالیت شما بستگی دارد. عمدتاً کارهای سنگین همچون تخریب و سوراخکاری سطوح بسیار متراکم، به وسیله دریل های برقی انجام می شود. دریل‌ های برقی با اتصال به برق می توانند ساعت ‌ها بدون وقفه کار کنند و از این جهت، برای انجام کارهای سنگین تر و طولانی تر انتخاب مناسب ‌تری محسوب می شوند. در دیگر موارد، می توان از دریل شارژی استفاده کرد. کار با نوع شارژی این ابزار آسان ‌تر بوده و برای فعال کردن آن تنها نیاز به باتری دارید.

دریل شارژی بهتر است یا برقی؟
دریل برقی و دریل شارژی در کنار هم

idea (2) با این وجود توجه داشته باشید که علاوه بر تمامی مزایای دریل شارژی، تمام شدن شارژ باتری، همراه داشتن شارژر و وزن باتری که موجب افزایش وزن کلی ابزار می شود از معایب استفاده از این نوع دریل هستند.

پارامترهایی که هنگام انتخاب بهترین دریل شارژی باید به آن‌ها توجه کنید


ولتاژ

ولتاژ در دریل شارژی، هنگام انتخاب بهترین دریل شارژی متناسب با فعالیت کاربر، یک عامل مهم در تعیین میزان قدرت و توان ابزار است. یک دریل با ولتاژ ۱۸ ولت نسبت به یک دریل شارژی با ولتاژ ۱۲ ولت از همان برند، قدرت به مراتب ببیشتری دارد. اما یک دریل با ولتاژ ۱۲.۲ ولت نسبت به به یک دریل شارژی با ولتاژ ۱۴ ولت از برند دیگر، ممکن است قدرت بیشتری داشته باشد.

warning به خاطر داشته باشید، گرچه یک دریل ۱۸ یا ۲۰ ولتی نسبت به دریل شارژی ۱۲ ولتی قدرتمندتر است و یک دریل شارژی قوی یا پر قدرت محسوب می شود، اما در عوض، وزن بیشتری داشته و حمل آن نیز سخت تر خواهد بود.

دریل های ۱۲ ولتی سبک تر هستند و برای مصارف معمولی و نیازهای خانگی روزمره انتخاب مناسبی به شمار می روند اما برای انجام کارهای سنگین تر با مدت زمان طولانی تر، باید به فکر دریل هایی با ولتاژهای بالاتر باشیم. برای استفاده از دریل های شارژی در فعالیت های سنگین، معمولاً از دریل های شارژی با ولتاژ ۳۶ ولت استفاده می شود.

سه نظام

سه نظام در دریل های شارژی عموما از نوع اتوماتیک بوده و در دو نوع پلاستیکی و فلزی تولید می شود که تجهیز با سه نظام فلزی کمی به وزن و قیمت دستگاه اضافه می کند، ولی در عوض، استحکام و دوام بیشتری برای ابزار فراهم می آورد.

سه نظام
تصویر سه نظام دریل شارژی از نزدیک

موتور

دریل های شارژی با موتورهای بدون برس (براشلس) یا معمولی تجهیز می شوند. موتورهای براشلس به دلیل عدم برخورداری از برس و سیم ‌پیچ، خوردگی کمتری داشته و نیازی به تمیزکاری مداوم ندارند. ضمن اینکه به دلیل نبود اصطکاک در ساختار این موتورها، عملکرد بهتری داشته و دیرتر دچار مشکل می ‌شوند. به همین دلیل  قیمت دریل‌ هایی که از موتور براشلس برخوردار هستند بالاتر است؛ اما می ‌توان گفت که با توجه به طول عمر مناسب این نمونه موتورها، هزینه بیشتری که اکنون می‌ پردازید، در دراز مدت برای شما کاملا مقرون به ‌صرفه خواهد بود.


جمع بندی

علاوه بر تمام مواردی که در بالا به آن ها اشاره شد، پارامترهایی همچون نوع و ظرفیت باتری، کیفیت شارژر باتری، میزان سرعت و گشتاور محصول و قابلیت تنظیم این دو از دیگر ویژگی های حائز اهمیتی هستند که هنگام انتخاب بهترین دریل شارژی متناسب با فعالیت خود باید به آن ها توجه کنید.

دقت کنید که استفاده از تجربه همکارانتان در حوزه ای که در آن مشغول به فعالیت هستید قطعا مفید خواهد بود اما پیش از دریافت مشورت، به نوع فعالیت خود و ساعاتی که قصد استفاده از دریل را دارید توجه نموده و با در نظر گرفتن شرایط کاری و بودجه خود نسبت به خرید بهترین دریل شارژی ممکن اقدام نمایید.

3 پاسخ به “راهنمای انتخاب بهترین دریل شارژی+عکس و ویدیو”

  1. […] بهترین دریل شارژی چکشی جهت سوراخ کاری بتن در درجه اول باید بتواند هر دو کار چرخش و ایجاد ضربه را باهم انجام دهد. بنابراین در ادامه سه نوع از بهترین دریل های شارژی چکشی را به شما معرفی می کنیم. […]

  2. […] هنوز بین خرید دریل شارژی یا برقی دودل هستید؛ مقاله “راهنمای انتخاب بهترین دریل شارژی” که پیش از این در مجله‌ رونیکس به اشتراک گذاشته‌شده […]

  3. […] بیشتر بخوانید:راهنمای انتخاب بهترین دریل شارژی+عکس و ویدیو […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

عضویت در خبرنامه :

برای عضویت در خبرنامه و اطلاع از جدیدترین مقالات مجله رونیکس ایمیل خود را وارد کنید.